Adunarea Generală AICESIS - Rio de Janeiro 2012

Stimată doamnă, stimate domnule,
Dragi colegi,

Am onoarea să vă invit să participaţi la Adunarea Generală anuală, statutară, a AICESIS, ca şi la iniţiativa organizată cu prilejul Conferinţei Naţiunilor Unite «RIO+20» asupra mediului înconjurător, care se vor desfăşura în zilele de 14 şi 15 iunie 2012, la Rio de Janeiro (Brazilia).


Proiect de program
Ordinea de zi CA
Ordinea de zi 14-15 iunie 2012
Interventia CES Romania (ro)
Acestea sunt evenimente de importanţă majoră pentru AICESIS care va beneficia, cu această ocazie, de o mare vizibilitate la nivel internaţional.

În cursul Adunării Generale, consiliile membre sosite din patru continente se vor reuni pentru a examina lucrările şi proiectele Asociaţiei. Cu această ocazie, se va dezbate, în primul rând, rolul CES în contextul financiar, economic, energetic şi social actual, precum şi tema principala de lucru pentru perioada 2012 -2013: "Care sunt noile problematici şi rolul societăţii civile organizate în promovarea ocupării forţei de muncă şi a integrării socio-profesionale a tinerilor?" De asemenea, vom aborda şi subiectul legat de viitorul AICESIS, prin examinarea unei propuneri de modificare a Statului şi a Regulamentului intern.

De asemenea, AICESIS va mai organiza, în cooperare cu CDES din Brazilia, o masă rotundă internaţională asupra protecţiei mediului înconjurător ce constituie tema conferinţei ONU "RIO+20", cu prezentarea unui raport al grupului de lucru şi o dezbatere între membrii AICESIS şi înalte personalităţi.

Am convingerea că, graţie contribuţiei dumneavoastră şi a efortului reunit al tuturor participanţilor, aceste două evenimente majore vor fi încununate de succes. Secretariatul General al AICESIS vă va trimite, cât mai curând, documentele necesare bunei desfăşurări a dezbaterilor.

Cu speranţa că ne vom întâlni la Rio de Janeiro, vă rog să primiţi, doamnă, domnule preşedinte, dragă colegă / coleg, expresia consideraţiei şi a prieteniei mele.


Preşedinte AICESIS
Mohamed Seghir BABES


Alger, 9 ianuarie 2012

bulletDeclaratie de misiune a Consiliului Mondial de Afaceri - document ce urmeaza a fi prezentat de catre CES Romania la Adunarea Generala AICESIS,  care va avea loc la Rio de Janeiro 2012, 14-15 iunie

Daca nu vizualizati fisierele Download Adobe AcrobatReader PDF atasate atunci click aici pentru Download Adobe ReaderDaca nu vizualizati fisierele Microsoft Office Word MS Word atasate atunci click aici pentru download Word Viewer


«Decembrie 2017»
LMMJVSD
     1  2  3 
 4  5  6  7  8  9  10 
 11  12  13  14  15  16  17 
 18  19  20  21  22  23  24 
 25  26  27  28  29  30  31 


Powered by King Systems® - Web Design | Web Solutions | Web Hosting | Identitate