Conseil de l'AICESIS

Une délégation du CES Roumanie, composée de Florian COSTACHE, président, Dragos MIHALACHE, vice-président et Catalin ALBU membre de la commission des questions sociales et de la santé, ont assisté à la réunion du conseil d'administration de l’Association internationale des Conseils économiques et sociaux et Institutions similaires (AICESIS), qui s'est tenue à Séoul, en Corée du Sud, les 22 et 23 Novembre 2012.


În cadrul reuniunii au fost abordate teme importante cum ar fi situaţia financiară a AICESIS, schimbul de bune practici între CES-urile participante, raport asupra crizei, reînnoirea CA şi a SG adjunct, parteneriatul cu OIM, organizarea următoarei Universităţi de vară, Premiul AICESIS al Mileniului, alte cereri de aderare, etc.

În ceea ce priveşte iniţiativa CES România de creare a unui Forum Mondial de Afaceri, aceasta a fost abordată pe larg şi o mare parte a CES-urilor membre ale CA și AICESIS (CES din Algeria, Benin, Coreea, China, Congo, Italia, Republica Dominicană, Rusia, Gabon, etc.) şi-au manifestat deschis sprijinul pentru crearea şi funcţionarea acestui organism important.

Reuniunea CA al AICESIS a decis irevocabil aprobarea propunerii CES România de a se organiza periodic un Forum Mondial de Afaceri, a cărui primă ediţie să aibă loc în România, în a doua parte a anului 2013.

Organizarea de către CES România a primului Forum Mondial de Afaceri în ţara noastră va asigura României o mai mare vizibilitate pentru investitorii străini şi va oferi economiei naţionale noi oportunităţi de afaceri şi de dezvoltare.

«Décembre 2017»
LMMJVSD
     1  2  3 
 4  5  6  7  8  9  10 
 11  12  13  14  15  16  17 
 18  19  20  21  22  23  24 
 25  26  27  28  29  30  31 


Powered by King Systems® - Web Design | Web Solutions | Web Hosting | Identitate