Forumul Mondial de Afaceri

Consiliul Economic şi Social organizează "Forumul Mondial de Afaceri" în perioada 14-16 Noiembrie 2013 la Palatul Parlamentului şi Romexpo - Pavilion Central din Bucureşti.FORUMUL MONDIAL DE AFACERI AMÂNAT

Vă aducem la cunoştinţă că Forumul Mondial de Afaceri, organizat de Consiliul Economic şi Social din România, a fost amânat pentru perioada 20-22 martie 2014....mai mult»

Stimată doamnă, Stimate domnule,

În numele confederaţiilor patronale şi sindicale, reprezentate în cadrul Consiliului Economic şi Social din România, am deosebita plăcere şi onoare de a vă invita să luaţi parte la sesiunea inaugurală a Forumului Mondial de Afaceri (FMA), pe care CES din România îl va organiza, la Bucureşti, la Palatul Parlamentului şi la Romexpo - Pavilion Central, în zilele de 14, 15 şi 16 noiembrie 2013.

Tema primei sesiuni a Forumului este: "Promovarea contactelor şi a dialogului între comunităţile economice şi de afaceri din lume".

Consiliul de administraţie al Asociaţiei Internaţionale a Consiliilor Economice şi Sociale şi Instituţiilor Similare (AICESIS), de la Seul, Coreea de Sud, 22-23 noiembrie 2012, a susţinut ideea creării Forumului Mondial de Afaceri, proiect lansat la propunerea Consiliul Economic şi Social din România.

Acest forum îşi doreşte să reunească, pe baza unei participări facultative, oameni de afaceri din cadrul organizaţiilor patronale reprezentate în CES-uri sau instituţii similare şi să creeze posibilitatea promovării contactelor şi a dialogului între comunităţile economice şi de afaceri din lume, în vederea atingerii unor obiective majore de dezvoltare a mediului de afaceri şi a promovării, printre altele, a unor noi oportunităţi de afaceri şi investiţii, de creare de noi locuri de muncă decente, în special pentru tineri şi femei, şi de egalitate de şanse între femei şi bărbaţi.

FMA va deschide o nouă cale de colaborare economică între ţările noastre şi va pune bazele unor noi proiecte de infrastructură şi investiţii străine, înlesnind astfel încheierea unor contracte de colaborare între companiile invitate. În acest sens, avem rugămintea să popularizaţi forumul nostru, astfel încât să existe posibilitatea participării unui număr de până la 10 companii din partea dumneavoastră, care vor beneficia, astfel, de statutul de membri fondatori ai FMA.

Ne face plăcere să menţionăm că acest proiect beneficiază de atenţia şi sprijinul unor înalţi reprezentaţi ai Guvernului României. Mai mult decât atât, mai multe CES-uri sau instituţii similare şi-au anunţat deja sprijinul deplin şi participarea şi vor veni la Bucureşti, împreună cu reprezentanţi ai unor companii din ţările lor.

Din partea română, Guvernul va propune o serie de proiecte majore de investiţii, care vor fi puse la dispoziţia participanţilor la Forum, cu scopul încheierii de parteneriate public-private de interes comun, în special în următoarele domenii: infrastructură, industrie, agricultură, energie, şi alte domenii pe care aceştia le propun. Mai mult decât atât, reprezentanţi ai unor mari companii româneşti şi ai IMM-urilor din aceste sectoare industriale vor fi prezenţi şi vor fi deschişi la discuţii în legătură cu posibilităţile de încheiere a unor parteneriate concrete.

Vă rugăm să aveţi amabilitatea de a confirma participarea la acest eveniment înainte de data de
7 octombrie  2013, prin completarea şi trimiterea formularului de înregistrare ataşat în atenţia: Monica Bănărescu - monica.banarescu@ces.ro sau Eugenia Ştefănescu - sjeni@ces.ro, sau la numărul de fax: 021 316 31 31.

Aşteptăm cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră şi ne exprimăm speranţa că ne veţi onora cu prezenţa, contribuind astfel la succesul primei reuniuni a Forumului Mondial de Afaceri.

Cu stimă,
Florian COSTACHE Preşedinte,
CES România


Daca nu vizualizati fisierele Download Adobe AcrobatReader PDF atasate atunci click aici pentru Download Adobe Reader


Powered by King Systems® - Web Design | Web Solutions | Web Hosting | Identitate