L'Assemblée Générale de AICESIS - Rio de Janeiro 2012

Stimată doamnă, stimate domnule,
Dragi colegi,

Am onoarea să vă invit să participaţi la Adunarea Generală anuală, statutară, a AICESIS, ca şi la iniţiativa organizată cu prilejul Conferinţei Naţiunilor Unite « RIO+20 » asupra mediului înconjurător, care se vor desfăşura în zilele de 14 şi 15 iunie 2012, la Rio de Janeiro (Brazilia).

Projet de programme
Ordinea de zi CA Fisier DOC
Ordinea de zi 14-15 iunie 2012 Fisier DOC
Roumanie ESC d'intervention (ro) Fisier DOC
Acestea sunt evenimente de importanţă majoră pentru AICESIS care va beneficia, cu această ocazie, de o mare vizibilitate la nivel internaţional.

În cursul Adunării Generale, consiliile membre sosite din patru continente se vor reuni pentru a examina lucrările şi proiectele Asociaţiei. Cu această ocazie, se va dezbate, în primul rând, rolul CES în contextul financiar, economic, energetic şi social actual, precum şi tema principala de lucru pentru perioada 2012 -2013: "Care sunt noile problematici şi rolul societăţii civile organizate în promovarea ocupării forţei de muncă şi a integrării socio-profesionale a tinerilor?" De asemenea, vom aborda şi subiectul legat de viitorul AICESIS, prin examinarea unei propuneri de modificare a Statului şi a Regulamentului intern.

De asemenea, AICESIS va mai organiza, în cooperare cu CDES din Brazilia, o masă rotundă internaţională asupra protecţiei mediului înconjurător ce constituie tema conferinţei ONU "RIO+20", cu prezentarea unui raport al grupului de lucru şi o dezbatere între membrii AICESIS şi înalte personalităţi.

Am convingerea că, graţie contribuţiei dumneavoastră şi a efortului reunit al tuturor participanţilor, aceste două evenimente majore vor fi încununate de succes. Secretariatul General al AICESIS vă va trimite, cât mai curând, documentele necesare bunei desfăşurări a dezbaterilor.

Cu speranţa că ne vom întâlni la Rio de Janeiro, vă rog să primiţi, doamnă, domnule preşedinte, dragă colegă / coleg, expresia consideraţiei şi a prieteniei mele.

Preşedinte AICESIS
Mohamed Seghir BABES

Alger, 9 ianuarie 2012

bullet(EN) Mission Statement of the World Business Council - document to be submitted by the ESC Romania on General Assembly of AICESIS, which will take place in Rio de Janeiro in 2012, June 14 to 15