Reuniunea anuală a Preşedinţilor şi Secretarilor Generali ai CES

Reuniunea anuală a preşedinţilor şi secretarilor generali ai CES-urilor din statele membre ale UE şi CESE a avut loc în ziua de joi, 14 şi vineri, 15 noiembrie 2013, la Atena, în Grecia. La această reuniune au participat CES-uri din 16 țări din Uniunea Europeană.


Reuniunea anuală a preşedinţilor şi secretarilor generali ai consiliilor economice şi sociale din statele membre ale UE şi cei ai Comitetului Economic şi Social European (CESE)
14 - 15 noiembrie 2013
Atena, Grecia


Din partea instituției noastre au participat domnul Dragoș Mihalache, vicepreședinte, și domnul Marin Suliman, secretar general.

Cu această ocazie, în ziua de 15 noiembrie, s-a semnat o declarație comună, care se referă, cu precădere, la criza globală care a lovit în particular Europa și care scoate în evidență o criză a instituțiilor democratice.

Subiectul principal al primei zile a reuniunii a fost: "Schimb de experienţe privind dialogul social şi civil pe timp de criză, la nivel naţional şi european". Raportul delegației României, prezentat în cadrul primei sesiuni, a fost deosebit de apreciat de către toți participanții.

Tema principală a sesiunii celei de a doua zile s-a referit la "Problema şomajului în rândul tinerilor: politici de activare (europene şi naţionale) şi iniţiative sociale (cum ar fi antreprenoriatul social) pentru perspective pozitive".

Pentru a consulta declarația comună, semnată de toți participanții la reuniune, precum și raportul prezentat de delegația instituției noastre, accesați documentele atașate.

Daca nu vizualizati fisierele Download Adobe AcrobatReader PDF atasate atunci click aici pentru Download Adobe ReaderDaca nu vizualizati fisierele Microsoft Office Word MS Word atasate atunci click aici pentru download Word Viewer


Powered by King Systems® - Web Design | Web Solutions | Web Hosting | Identitate