Reuniunea Biroului UCESIF la Rabat Maroc

Reuniunea Biroului Uniunii Consiliilor Economice şi Sociale şi Instituţiilor Similare ale Statelor şi Guvernelor membre ale Francofoniei (UCESIF) a avut loc la Rabat, în ziua de luni, 12 decembrie 2011.


Reuniunea Biroului UCESIF Rabat Maroc
La această reuniune au participat reprezentanţi ai consiliilor din Benin, Mali, Maroc, Franţa, precum şi un reprezentant al Organizaţiei Internaţionale a Francofoniei (OIF).

Din partea instituţiei noastre a participat doamna Monica Bănărescu, director - Direcţia Relaţii Internaţionale şi Relaţii Publice.

În cadrul acestei reuniuni au fost abordate mai multe aspecte, cum ar fi: foaia de parcurs pentru anul 2012, situaţia cotizaţiilor, prezentarea de către OIF a politicii parteneriale cu reţelele francofone în vederea lansării cooperării cu UCESIF, situaţia demersurilor pentru atragerea de noi membri.

Următoarea reuniune a Biroului UCESIF va avea loc în Congo-Brazzaville, în zilele de 2-3 mai 2012. Cu această ocazie va fi organizat şi un seminar în cadrul căruia se vor dezbate teme importante care vizează dezvoltarea economică şi socială.

Powered by King Systems® - Web Design | Web Solutions | Web Hosting | Identitate