Scrisoare de multumire FMA 2014

În atenția tuturor participanților la Forumul Mondial de Afaceri, care a avut loc la București, Palatul Parlamentului, în perioada 20-22 martie 2014


SCRISOARE DE MULȚUMIRE


Doresc să mulțumesc tuturor celor care au dat curs invitației noastre, ne-au onorat cu prezența  la lucrările sesiunii inaugurale a Forumului Mondial de Afaceri și au contribuit activ la buna desfășurare și succesul acestui eveniment, care a pornit ca un proiect pilot și care sperăm să devină unul de foarte mare anvergură.
Îmi exprim convingerea că acest eveniment și-a atins obiectivul principal, acela de a promova contactele și dialogul dintre comunitățile de afaceri din lume, prin facilitarea întâlnirii oamenilor de afaceri din cadrul organizațiilor patronale reprezentate în consiliile economice și sociale naționale sau instituțiile similare și a creat posibilitatea promovării contactelor și a dialogului între comunitățile economice și de afaceri din lume.

Cred în continuitatea acestui proiect și sper ca, la rândul dumneavoastră, să popularizați evenimentul la care ați participat și să împărtășiți și colegilor dumneavoastră experiențele dobândite, pentru ca următoarea ediție să reunească un număr din ce în ce mai mare de participanți, iar comunitatea Forumului să devină din ce în ce mai cuprinzătoare.

În încheiere, îmi exprim speranța că participarea la Forum v-a oferit oportunități concrete de afaceri și investiții și v-a deschis orizonturi noi de colaborări fructuoase naționale și internaționale.


Cu deosebită stimă,

Florian COSTACHE
Președinte CESDaca nu vizualizati fisierele Download Adobe AcrobatReader PDF atasate atunci click aici pentru Download Adobe Reader


Powered by King Systems® - Web Design | Web Solutions | Web Hosting | Identitate