Visite d'une délégation de la Confédération égyptienne du Conseil économique et social des syndicats

Une délégation de la Confédération égyptienne des syndicats, composé de MM Mohamed Gebaly Abdelmoughis Gebaly, Abdelaziz Mahmoud Hamdy Farag, Hesham Abdelaziz Ahmed Hassan Radwan et Mohamed Shawky Abdelghafar, et accompagné par M. Hancescu Simion, président de la Fédération des syndicats libres dans l'éducation de la Roumanie, est arrivé le 17 Mars, 2016 au siège du Conseil économique et social à Bucarest, où il a rencontré M. Florian Costache, président du CES, et Marin Suliman, secrétaire général.


Vizita unei delegatii a Confederației Egiptene a Sindicatelor la Consiliul Economic si SocialDelegația, care se află pe teritoriul României în perioada 16-20 martie, în contextul încheierii unui acord de parteneriat cu Federația Sindicatelor Libere din Învățămînt, și-a exprimat dorința de a pune bazele unui Consiliu Economic și Social în Egipt și a solicitat, în acest sens, consilierea președintelui CES România. Dl. Florian Costache a vorbit delegației despre înființarea CES România și a prezentat activitatea acestei instituții, împărtășindu-le reprezentanților confederației sindicale egiptene experiența sa în fruntea consiliului.
Vizita unei delegatii a Confederației Egiptene a Sindicatelor la Consiliul Economic si Social
Reprezentanții sindicali din Egipt au solicitat Legea inițială a CES România, în vederea creării de către ei a unui document fondator asemănător, și  și-au exprimat, de asemenea, interesul de a colabora cu CES România, în condițiile înființării unei astfel de instituții în Egipt, și de a beneficia de experiența de aproape 20 de ani a consiliului românesc. Astfel, delegația egipteană i-a adresat deja dlui Florian Costache invitația de a efectua o vizită în Egipt în momentul înființării instituției omoloage în țara lor. Propunerea președintelui CES ca la această vizită să participe, pe lângă reprezentanți ai patronatelor, sindicatelor și societății civile, și oameni de afaceri din România, a fost primită cu entuziasm.

«Novembre 2017»
LMMJVSD
   1  2  3  4  5 
 6  7  8  9  10  11  12 
 13  14  15  16  17  18  19 
 20  21  22  23  24  25  26 
 27  28  29  30 


Powered by King Systems® - Web Design | Web Solutions | Web Hosting | Identitate