Visit of a delegation of Egyptian Trade Union Confederation of the Economic and Social Council

A delegation of Egyptian Trade Union Confederation (ETUC), composed of Messrs Mohamed Gebaly Abdelmoughis Gebaly, Abdelaziz Mahmoud Hamdy Farag, Hesham Abdelaziz Ahmed Hassan Radwan and Mohamed Shawky Abdelghafar, and accompanied by Mr. Hancescu Simion, president of the Federation of Free Unions in Education from Romania, arrived on March 17, 2016 at the headquarters of the Economic and Social Council in Bucharest, where he met with Mr. Florian Costache, President of CES, and Marin Suliman, secretary general.


Vizita unei delegatii a Confederației Egiptene a Sindicatelor la Consiliul Economic si SocialDelegația, care se află pe teritoriul României în perioada 16-20 martie, în contextul încheierii unui acord de parteneriat cu Federația Sindicatelor Libere din Învățămînt, și-a exprimat dorința de a pune bazele unui Consiliu Economic și Social în Egipt și a solicitat, în acest sens, consilierea președintelui CES România. Dl. Florian Costache a vorbit delegației despre înființarea CES România și a prezentat activitatea acestei instituții, împărtășindu-le reprezentanților confederației sindicale egiptene experiența sa în fruntea consiliului.
Vizita unei delegatii a Confederației Egiptene a Sindicatelor la Consiliul Economic si Social
Reprezentanții sindicali din Egipt au solicitat Legea inițială a CES România, în vederea creării de către ei a unui document fondator asemănător, și  și-au exprimat, de asemenea, interesul de a colabora cu CES România, în condițiile înființării unei astfel de instituții în Egipt, și de a beneficia de experiența de aproape 20 de ani a consiliului românesc. Astfel, delegația egipteană i-a adresat deja dlui Florian Costache invitația de a efectua o vizită în Egipt în momentul înființării instituției omoloage în țara lor. Propunerea președintelui CES ca la această vizită să participe, pe lângă reprezentanți ai patronatelor, sindicatelor și societății civile, și oameni de afaceri din România, a fost primită cu entuziasm.

«December 2017»
MTWTFSS
     1  2  3 
 4  5  6  7  8  9  10 
 11  12  13  14  15  16  17 
 18  19  20  21  22  23  24 
 25  26  27  28  29  30  31 


Powered by King Systems® - Web Design | Web Solutions | Web Hosting | Identitate