AICESIS

AICESIS

Consiliul Economic şi Social din România este membru fondator al Asociaţiei Internaţionale a Consiliilor Economice şi Sociale şi Instituţiilor Similare (AICESIS) (http://www.aicesis.org/) şi este membru al Consiliului de administraţie. Asociaţia a fost creată în anul 1999, la Reuniunea Consiliilor Economice şi Sociale din întreaga lume, ce a avut loc la Port Louis.


AICESISObiectivul AICESIS este favorizarea promovării dialogului şi a schimburilor dintre membrii săi, cu respectarea deplină a independenţei acestora. Funcţionarea AICESIS este asigurată de Adunarea Generală Anuală, Consiliul de Administraţie şi Secretariatul General. Din doi în doi ani, odată cu lucrările Adunării Generale, se desfăşoară Reuniunea Internaţională a Consiliilor Economice şi Sociale şi Instituţiilor Similare.

Mai multe despre AICESIS


Actualul preşedinte al AICESIS este domnul Dl. Iacob BACIU, Preşedinte al Consiliului Economic și Social România. Secretarul general al Asociaţiei este domnul Francisco GONZALEZ DE LENA.

Asociaţia colaborează cu Comitetul Economic şi Social European, Uniunea Consiliilor Economice şi Sociale din Africa, Asociaţia MERCOSUR, precum şi cu organizaţii şi instituţii internaţionale - Consiliul Economic şi Social al Naţiunilor Unite, Organizaţia Mondială a Comerţului, Organizaţia Internaţională a Muncii.

Conferința OIM AICESIS OKEDomnul Iacob Baciu a participat în calitate de președinte al AICESIS la conferința internațională organizată de Organizația Internațională a Muncii, AICESIS și Consiliul Economic și Social din Grecia la Atena în zilele de 23 și 24 noiembrie 2017...mai mult»

Powered by King Systems® - Web Design | Web Solutions | Web Hosting | Identitate