AICESIS

AICESIS

Consiliul Economic şi Social din România este membru fondator al Asociaţiei Internaţionale a Consiliilor Economice şi Sociale şi Instituţiilor Similare (AICESIS) şi este membru al Consiliului de administraţie. Asociaţia a fost creată în anul 1999, la Reuniunea Consiliilor Economice şi Sociale din întreaga lume, ce a avut loc la Port Louis.


AICESISObiectivul AICESIS este favorizarea promovării dialogului şi a schimburilor dintre membrii săi, cu respectarea deplină a independenţei acestora. Funcţionarea AICESIS este asigurată de Adunarea Generală Anuală, Consiliul de Administraţie şi Secretariatul General. Din doi în doi ani, odată cu lucrările Adunării Generale, se desfăşoară Reuniunea Internaţională a Consiliilor Economice şi Sociale şi Instituţiilor Similare.

Actualul preşedinte al AICESIS este domnul Evgheni Velikov, Preşedinte al Camerei Civice a Federaţiei Ruse. Secretarul general al Asociaţiei este domnul Patrick Venturini.

Asociaţia colaborează cu Comitetul Economic şi Social European, Uniunea Consiliilor Economice şi Sociale din Africa, Asociaţia MERCOSUR, precum şi cu organizaţii şi instituţii internaţionale - Consiliul Economic şi Social al Naţiunilor Unite, Organizaţia Mondială a Comerţului, Organizaţia Internaţională a Muncii.

AICESIS 2011

Reuniunea Consiliului de Administraţie al Asociaţiei Internaţionale a Consiliilor Economice şi Sociale şi Instituţiilor Similare (AICESIS) a avut loc în zilele de 4 şi 5 decembrie 2011, la Aman, la sediul Consiliului Economic şi Social din Iordania...mai mult»

AICESIS 2012

Participarea CES Romania la Consiliului de Administratie si Adunarea Generala ale AICESIS, care vor avea loc la Rio de Janeiro, Brazilia, in zilele de 13, 14 si 15 iunie 2012...mai mult»
bulletDeclaratie de misiune a Consiliului Mondial de Afaceri - document ce urmeaza a fi prezentat de catre CES Romania la Adunarea Generala AICESIS,  care va avea loc la Rio de Janeiro 2012, 14-15 iunie
bulletProiect de program al Adunării Generale AICESIS - Rio de Janeiro 2012

Daca nu vizualizati fisierele Download Adobe AcrobatReader PDF atasate atunci click aici pentru Download Adobe Reader


Powered by King Systems® - Web Design | Web Solutions | Web Hosting | Identitate