AICESIS-ILO - Reuniuni online, conferințe și documente în timpul pandemiei de COVID-19

Centrul de Training Internațional de la Torino al Organizației Internaționale a Muncii (OIM) oferă un curs introductiv gratuit pe tema dialogului social și a relațiilor industriale.


Webinar [RO]
Agenda Eveniment  [EN]
Ghid COVID-19  [EN]
Centrul de Training Internațional de la Torino al Organizației Internaționale a Muncii (OIM) oferă un curs introductiv gratuit pe tema dialogului social și a relațiilor industriale, disponibil pe e-campus:  E9012171.

Îndrumări ONUDI (Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare Industrială) pentru sectorul industrial. https://www.unido.org/news/unido-launches-safety-guidelines-lebanons-industrial-sector-response-covid-19.

Video OIM: Dialogul social esențial în combaterea crizei COVID-19. "Ce pot face guvernele, angajatorii și angajații pentru a contribui la combaterea crizei COVID-19? Pot coopera. OIM numește această cooperare dintre reprezentanții guvernelor, ai angajatorilor și ai angajaților dialog social."
https://www.ilo.org/global/about-the-ilo/multimedia/video/institutional-videos/WCMS_745554/lang--en/index.htm.

Webinariile Global Deal - Dialogul social pentru tranziția de la economia informală la economia formală. Miercuri, 3 iunie, 15:00-16:30.

REGISTER NOW

Daca nu vizualizati fisierele Download Adobe AcrobatReader PDF atasate atunci click aici pentru Download Adobe ReaderDaca nu vizualizati fisierele Microsoft Office Word MS Word atasate atunci click aici pentru download Word Viewer


Powered by King Systems® - Web Design | Web Solutions | Web Hosting | Identitate