Data modificării:

AICESIS-ILO – Reuniuni online, conferințe și documente în timpul pandemiei de COVID-19

AICESIS-ILO – Reuniuni online, conferințe și documente în timpul pandemiei de COVID-19

Centrul de Training Internațional de la Torino al Organizației Internaționale a Muncii (OIM) oferă un curs introductiv gratuit pe tema dialogului social și a relațiilor industriale.
Webinar [RO]
Agenda Eveniment [EN]
Ghid COVID-19 [EN]
Centrul de Training Internațional de la Torino al Organizației Internaționale a Muncii (OIM) oferă un curs introductiv gratuit pe tema dialogului social și a relațiilor industriale, disponibil pe e-campus: E9012171.

Îndrumări ONUDI (Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare Industrială) pentru sectorul industrial. https://www.unido.org/news/unido-launches-safety-guidelines-lebanons-industrial-sector-response-covid-19.

Video OIM: Dialogul social esențial în combaterea crizei COVID-19. „Ce pot face guvernele, angajatorii și angajații pentru a contribui la combaterea crizei COVID-19? Pot coopera. OIM numește această cooperare dintre reprezentanții guvernelor, ai angajatorilor și ai angajaților dialog social.”
https://www.ilo.org/global/about-the-ilo/multimedia/video/institutional-videos/WCMS_745554/lang--en/index.htm.

Webinariile Global Deal – Dialogul social pentru tranziția de la economia informală la economia formală. Miercuri, 3 iunie, 15:00-16:30.

REGISTER NOW

Parteneri