AICESIS Board 2021

On September 23, 2021, between 16:00 and 20:30, the meeting of the Board of Directors (CA) of the International Association of Economic and Social Councils and Similar Institutions (AICESIS) was held online, attended by about 40 representatives. of CES member CES on four continents, Africa, Latin America - the Caribbean, Asia and Europe. The Romanian ESC was represented by the president of the institution and by the director of the International Relations and Public Relations Department.

Consiliul de Administrație al AICESIS 2021
Videoconferință
23 septembrie 2021

Consiliul de Administrație al AICESIS 2021
Ordinea de zi a CA a cuprins chestiuni precum rapoartele de activitate și rapoartele financiare pentru anii 2019 și 2020, procedurile de numire a noului secretar general al Asociației, parteneriatele AICESIS cu Organizația Internațională a Muncii (OIM) și cu ECOSOC (Consiliul Economic și Social al ONU), reînnoirea organelor de conducere ale AICESIS – președinție, CA și secretari generali adjuncți – și bilanțul actualei președinții asigurate de CESEC din Coasta de Fildeș.

Consiliul de Administrație al AICESIS a hotărât organizarea reuniunii Adunării Generale în format hibrid pe 27 octombrie 2021 și lansarea apelurilor la candidatură pentru pozițiile de secretar general și de secretari generali adjuncți și pentru cele 18 poziții din cadrul Consiliului de Administrație, urmând ca alegerile pentru aceste poziții să aibă loc cu prilejul Adunării Generale.

Întrucât, conform Statutului AICESIS, consiliul care asigură președinția Asociației trebuie să organizeze o reuniune a Adunării Generale la sfârșit de mandat, aceasta se va desfășura în Coasta de Fildeș, cu posibilitatea participării și în format online, în cazul în care deplasarea nu este posibilă.

Partner