Update date:

Condolences following the death of CESEC President from Côte d`Ivoire

Condolences following the death of CESEC President from Côte d`Ivoire

We found with deep emotion and immense sadness the news of the death of my brother, colleague, my dear friend, CESEC President of Ivory Coast and AICESIS President, Mr. Charles Koffi DIBY, who died on December 7, 2019.
[RO] În această perioadă dureroasă de doliu pentru țara și pentru consiliului dumneavoastră, colegii mei din cadrul CES România mi se alătură pentru a vă transmite dumneavoastră, precum și familiei îndoliate, sincerele noastre condoleanțe, sentimentele noastre de profundă compasiune și de solidaritate.

De altfel, Plenul CES România reunit marți, 10 decembrie, și-a deschis ședința cu un moment de reculegere în memoria dragului nostru președinte care ne-a părăsit prematur.

O pierdere uriașă pentru Coasta de Fildeș, acest deces afectează în egală măsură și AICESIS, care a pierdut un președinte de excepție, o puternică personalitate ivoriană și internațională care, fără îndoială, ar fi contribuit mult la dezvoltarea și la vizibilitatea Asociației noastre.

Dar îmi exprim speranța și încrederea în viitorul prosper al Asociației noastre, rezultat al eforturilor noastre unite datorită cărora programul elaborat de președintele Koffi DIBY pentru cei doi ani de mandat ivorian în fruntea AICESIS va fi neîndoielnic îndeplinit cu succes.

Să-i fie țărâna ușoară!

Vă rog să primiți expresia sentimentelor mele fraterne.

Partner