Update date:

Visit of the Friendship Delegation from Guangdong Province

Visit of the Friendship Delegation from Guangdong Province

A delegation of the Guangdong Committee of the Chinese People’s Political Consultative Conference (CPPCC), composed of six persons and headed by the CPPCC President, visited Romania between 4 and 6 June 2019 at the invitation of the Economic and Social Council (ESC) of Romania and had meetings with ESC representatives, representatives of the Romanian business environment and of the Chinese community in Bucharest.
Delegația a fost întâmpinată la aeroportul Henri Coandă marți, 4 iunie, de o delegație a CES România care a efectuat o vizită în China, inclusiv la CCPCPC Guangdong, în luna noiembrie a anului trecut, condusă de președintele CES România, totodată președinte AICESIS.

În după-amiaza aceleiași zile, consiliul român a organizat o scurtă vizită la Palatul Parlamentului, urmată de o întâlnire oficială între cele două delegații, unde s-au discutat chestiuni sociale și economice, în vederea apropierii dintre provincia Guangdong și România.

În ziua de 6 iunie 2019, delegația chineză a vizitat Muzeul Național de Istorie a României, după care a fost condusă la Aeroportul Henri Coandă, în vederea decolării către Sofia, Bulgaria.

Partner