Date de modification:

Annonce sur la nomination d`une personne pour occuper la position vacante dans le Comité économique et social européen

Mass Media

Annonce sur la nomination d`une personne pour occuper la position vacante dans le Comité économique et social européen

La partie des représentants des associations et des fondements non gouvernementaux de la société civile nomme Mme Corina-Andrea Murafa-Benga pour occuper la position vacante au sein du Comité économique et social européen.

Având în vedere depunerea unei singure candidaturi în urma redeschiderii apelului de selecție, respectiv a cererii de reînscriere a doamnei Corina-Andreea Murafa-Benga, cu menținerea documentelor depuse în faza inițială și a punctajelor corespunzătoare, respectiv cu transmiterea documentelor de completare necesare pentru validitatea candidaturii și care nu au fost depuse la termen în prima etapă, Partea reprezentanților asociațiilor și fundațiilor neguvernamentale ai societății civile a adoptat următoarea hotărâre:

Articol unic: Partea reprezentanților asociațiilor și fundațiilor neguvernamentale ai societății civile o nominalizează pe doamna Corina-Andreea Murafa-Benga pentru ocuparea poziției vacante din Comitetul Economic și Social European, urmare a procedurii publice de selecție organizate ca răspuns la Memorandumul Guvernului nr. 20/16495/04.05.2023 și în baza art. 32 din legea 248/2013, republicată.

Consiliul Economic și Social urmează să transmită Secretariatului General al Guvernului propunerea sa.


Descarcă

Partenaire