Date de modification:

Réunion des membres du Conseil d`Administration de l`AICESIS 2020

Réunion des membres du Conseil d`Administration de l`AICESIS 2020

Le 17 décembre 2020, entre 15h00 et 18h00, la réunion des membres du Conseil d`Administration de l`AICESIS s`est déroulée par visioconférence. Des représentants des CES de Curaçao, Saint Martin, France, Grèce, Espagne, Monaco, Côte d`Ivoire, UCESA (Maroc), Bénin, Mali, RCA, Sénégal, Serbie, Roumanie, Russie et Chine, ainsi que des secrétaires généraux ont participé Représentants adjoints représentant l`Europe (Luxembourg) et Eurasie (Corée) et la représentation permanente de l`AICESIS auprès de l`ONU.
Consiliul român a fost reprezentat de dl președinte Iacob Baciu și dna Eugenia Ștefănescu, director al direcției Relații Internaționale și Relații Publice. La reuniune a participat și dl Youcef Ghellab, directorul Departamentului pentru Dialog Social din cadrul OIM, care a prezentat activitățile OIM asupra temei Covid-19 și colaborarea organizației cu AICESIS asupra acestei chestiuni.

Reuniunea a fost deschisă de secretarul general al consiliului ivorian, care asigură președinția AICESIS, și de președintele consiliului român, totodată președinte de onoare al AICESIS. S-a stabilit ca următoarea reuniune statutară a CA să aibă loc în martie 2021 și ca în noul an să se organizeze webinare regionale AICESIS pe tema Covid-19, în colaborare cu OIM.

Partenaire