Date de modification:

Vidéoconférence préparatoire à la réunion annuelle des présidents et secrétaires généraux de la CES

Vidéoconférence préparatoire à la réunion annuelle des présidents et secrétaires généraux de la CES

La visioconférence préparatoire de la réunion annuelle des présidents et secrétaires généraux des CES nationaux de l`UE et du CESE, organisée par le Comité économique et social européen et le Conseil, a eu lieu le 25 juin 2020 de 13h30 à 18h00. Affaires économiques, sociales et environnementales de la France.

Videoconferința pregătitoare pentru Reuniunea anuală a președinților și secretarilor generali ai CES-urilor naționale din cadrul UE și ai CESE, 25 iunie 2020


[RO] La videoconferință au participat reprezentanți ai CES-urilor din Belgia, Bulgaria, Franța, Grecia, Irlanda, Italia, Lituania, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, România și Spania, alături de membri ai Comitetului Economic și Social European. Reuniunea anuală a președinților și secretarilor generali ai CES-urilor naționale din cadrul UE și ai CESE trebuia să aibă loc în luna iunie la Paris, însă din pricina pandemiei de COVID-19, a trebuit să fie amânată pentru luna septembrie și să se desfășoare în mediul online. Pentru a facilita organizarea acesteia în noile condiții, organizatorii – CES-ul european și CESE Franța – au stabilit o videoconferință pregătitoare în data de 25 iunie. Videoconferința a fost alcătuită din două sesiuni, în care s-au discutat aspecte organizatorice referitoare la reuniunea din septembrie, dar și chestiuni legată de criza generată de pandemia de COVID-19 și implicațiile acesteia pentru activitatea CES-urilor naționale.

Partenaire