Date de modification:

Visite de la délégation de l`amitié de la province du Guangdong

Visite de la délégation de l`amitié de la province du Guangdong

Une délégation du Comité Guangdong de la Conférence consultative politique du peuple chinois (CCPPC), composée de six personnes et présidée par le président de la CCPPC, s`est rendue en Roumanie du 4 au 6 juin 2019 à l`invitation du Conseil économique et social (CES) roumain. et a eu des entretiens avec des représentants du CES, des représentants du monde des affaires roumain et de la communauté chinoise à Bucarest.
Delegația a fost întâmpinată la aeroportul Henri Coandă marți, 4 iunie, de o delegație a CES România care a efectuat o vizită în China, inclusiv la CCPCPC Guangdong, în luna noiembrie a anului trecut, condusă de președintele CES România, totodată președinte AICESIS.

În după-amiaza aceleiași zile, consiliul român a organizat o scurtă vizită la Palatul Parlamentului, urmată de o întâlnire oficială între cele două delegații, unde s-au discutat chestiuni sociale și economice, în vederea apropierii dintre provincia Guangdong și România.

În ziua de 6 iunie 2019, delegația chineză a vizitat Muzeul Național de Istorie a României, după care a fost condusă la Aeroportul Henri Coandă, în vederea decolării către Sofia, Bulgaria.

Partenaire