Réunion des membres du Conseil d'Administration de l'AICESIS 2020

Le 17 décembre 2020, entre 15h00 et 18h00, la réunion des membres du Conseil d'Administration de l'AICESIS s'est déroulée par visioconférence. Des représentants des CES de Curaçao, Saint Martin, France, Grèce, Espagne, Monaco, Côte d'Ivoire, UCESA (Maroc), Bénin, Mali, RCA, Sénégal, Serbie, Roumanie, Russie et Chine, ainsi que des secrétaires généraux ont participé Représentants adjoints représentant l'Europe (Luxembourg) et Eurasie (Corée) et la représentation permanente de l'AICESIS auprès de l'ONU.


Consiliul român a fost reprezentat de dl președinte Iacob Baciu și dna Eugenia Ștefănescu, director al direcției Relații Internaționale și Relații Publice. La reuniune a participat și dl Youcef Ghellab, directorul Departamentului pentru Dialog Social din cadrul OIM, care a prezentat activitățile OIM asupra temei Covid-19 și colaborarea organizației cu AICESIS asupra acestei chestiuni.

Reuniunea a fost deschisă de secretarul general al consiliului ivorian, care asigură președinția AICESIS, și de președintele consiliului român, totodată președinte de onoare al AICESIS. S-a stabilit ca următoarea reuniune statutară a CA să aibă loc în martie 2021 și ca în noul an să se organizeze webinare regionale AICESIS pe tema Covid-19, în colaborare cu OIM.

Powered by King Systems® - Web Design | Web Solutions | Web Hosting | Identitate