Réunion en ligne au niveau administratif entre le CESE et les CES nationaux au sein de l'UE

Le lundi 27 mars 2023, s'est tenue une réunion en ligne du Comité économique et social européen (CESE) et des conseils économiques et sociaux nationaux au sein de l'UE. La réunion s'inscrit dans le cadre du programme pilote d'échanges d'informations et de bonnes pratiques lancé par le CESE.


Acest program, la rândul său, se înscrie în inițiativa mai vastă de relansare a CESLink - cooperarea online dintre CESE și CES-urile naționale din cadrul UE. Scopul său este consolidarea prezenței CESE în statele membre, dezvoltarea unor strategii de comunicare la nivelul CESE și al CES-urilor naționale europene și promovarea activității CESE și a rețelei de CES-uri naționale din cadrul UE.

La această întâlnire s-au discutat aspecte administrative ale organizării vizitelor bilaterale propuse să aibă loc între CESE și CES-urile naționale, pe de o parte, și ale organizării schimburilor multilaterale între CES-urile naționale, pe de altă parte, cele din urmă urmând să se desfășoare sub forma conferințelor și seminarelor.

CES-ul român a fost reprezentat de Eugenia Ștefănescu, directorul Direcției Relații Internaționale și Relații Publice, și de Anca Simitopol, expert în cadrul Direcției Relații Internaționale și Relații Publice.

Powered by King Systems® - Web Design | Web Solutions | Web Hosting | Identitate