Data modificării:

Întâlnire online la nivel administrativ între CESE și CES-urile naționale din cadrul UE

Întâlnire online la nivel administrativ între CESE și CES-urile naționale din cadrul UE

Luni, 27 martie 2023, a avut loc o întâlnire online a responsabililor cu comunicarea din cadrul Comitetului Economic și Social European (CESE) și al consiliilor economice și sociale naționale din interiorul UE. Întâlnirea face parte din programul pilot de schimburi de informații și bune practici lansat de CESE.
Acest program, la rândul său, se înscrie în inițiativa mai vastă de relansare a CESLink – cooperarea online dintre CESE și CES-urile naționale din cadrul UE. Scopul său este consolidarea prezenței CESE în statele membre, dezvoltarea unor strategii de comunicare la nivelul CESE și al CES-urilor naționale europene și promovarea activității CESE și a rețelei de CES-uri naționale din cadrul UE.

La această întâlnire s-au discutat aspecte administrative ale organizării vizitelor bilaterale propuse să aibă loc între CESE și CES-urile naționale, pe de o parte, și ale organizării schimburilor multilaterale între CES-urile naționale, pe de altă parte, cele din urmă urmând să se desfășoare sub forma conferințelor și seminarelor.

CES-ul român a fost reprezentat de Eugenia Ștefănescu, directorul Direcției Relații Internaționale și Relații Publice, și de Anca Simitopol, expert în cadrul Direcției Relații Internaționale și Relații Publice.

Parteneri