Data modificării:

Reuniunea membrilor Consiliului de Administrație al AICESIS 2020

Reuniunea membrilor Consiliului de Administrație al AICESIS 2020

În data de 17 decembrie 2020, între orele 15:00 și 18:00, a avut loc prin videoconferință reuniunea membrilor Consiliului de Administrație al AICESIS. Au participat reprezentanți ai CES-urilor din Curaçao, Saint Martin, Franța, Grecia, Spania, Monaco, Coasta de Fildeș, UCESA (Maroc), Benin, Mali, RCA, Senegal, Serbia, România, Rusia și China, precum și secretari generali adjuncți reprezentând Europa (Luxemburg) și Eurasia (Coreea) și reprezentanta permanentă a AICESIS la ONU.
Consiliul român a fost reprezentat de dl președinte Iacob Baciu și dna Eugenia Ștefănescu, director al direcției Relații Internaționale și Relații Publice. La reuniune a participat și dl Youcef Ghellab, directorul Departamentului pentru Dialog Social din cadrul OIM, care a prezentat activitățile OIM asupra temei Covid-19 și colaborarea organizației cu AICESIS asupra acestei chestiuni.

Reuniunea a fost deschisă de secretarul general al consiliului ivorian, care asigură președinția AICESIS, și de președintele consiliului român, totodată președinte de onoare al AICESIS. S-a stabilit ca următoarea reuniune statutară a CA să aibă loc în martie 2021 și ca în noul an să se organizeze webinare regionale AICESIS pe tema Covid-19, în colaborare cu OIM.

Parteneri