Update date:

Announcement on the appointment of a person to occupy the vacant position in the European Economic and Social Committee

Mass Media

Announcement on the appointment of a person to occupy the vacant position in the European Economic and Social Committee

The part of the representatives of the associations and non-governmental foundations of the civil society nominates Mrs. Corina-Andreea Murafa-Benga to occupy the vacant position in the European Economic and Social Committee.

Având în vedere depunerea unei singure candidaturi în urma redeschiderii apelului de selecție, respectiv a cererii de reînscriere a doamnei Corina-Andreea Murafa-Benga, cu menținerea documentelor depuse în faza inițială și a punctajelor corespunzătoare, respectiv cu transmiterea documentelor de completare necesare pentru validitatea candidaturii și care nu au fost depuse la termen în prima etapă, Partea reprezentanților asociațiilor și fundațiilor neguvernamentale ai societății civile a adoptat următoarea hotărâre:

Articol unic: Partea reprezentanților asociațiilor și fundațiilor neguvernamentale ai societății civile o nominalizează pe doamna Corina-Andreea Murafa-Benga pentru ocuparea poziției vacante din Comitetul Economic și Social European, urmare a procedurii publice de selecție organizate ca răspuns la Memorandumul Guvernului nr. 20/16495/04.05.2023 și în baza art. 32 din legea 248/2013, republicată.

Consiliul Economic și Social urmează să transmită Secretariatului General al Guvernului propunerea sa.


Descarcă

Partner