Update date:

The end of the mandate of ESC President Iacob Baciu

Mass Media

The end of the mandate of ESC President Iacob Baciu

In accordance with the law on the operation of the Economic and Social Council in Romania, my four-year term as president of the ESC has ended

Stimați colegi, Președinți ai consiliilor economice și sociale,


Doresc să vă aduc la cunoștință că, în conformitate cu legea privind funcționarea Consiliului Economic și Social din România, mandatul meu de patru ani ca președinte al CES s-a încheiat.

Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că ați împărtășit experiența dumneavoastră profesională și pentru colaborarea noastră fructuoasă, care ne-a ajutat să lucrăm împreună ca o echipă dedicată unui scop comun. Activitatea pe care am desfășurat-o împreună cu dumneavoastră pe durata mandatului meu a fost cu adevărat plină de satisfacții și apreciez toate contribuțiile dumneavoastră care au arătat clar că instituțiile noastre – consiliile economice și sociale – au un rol important la nivel național, european și internațional.

Sper că eforturile comune ale consiliilor noastre economice și sociale vor continua să promoveze dialogul între partenerii economici și sociali din întreaga lume și să contribuie la prosperitatea și dezvoltarea populațiilor noastre.

Îmi voi continua activitatea în cadrul CES ca membru și va fi întotdeauna o plăcere să particip la activitățile AICESIS și ale UCESIF, cu atât mai mult cu cât mi-ați acordat încredere, alegându-mă președinte de onoare. Vă doresc succes în demersurile dumneavoastră în calitate de președinți ai consiliilor dumneavoastră.


Cu stimă,
Iacob Baciu
Scrisoare la încheierea mandatului președintelui Iacob Baciu

Scrisoarea Secretarului General al AICESIS Francisco Gonzalez de Lena

Scrisoare Președintelui CES Spania Pedro Fernández Alén

Scrisoarea Președintelui CES Italia Tiziano Treu

Partner